Om stugan

Området heter Tandådalens Fäbod och ligger centralt med 1050 m till liftar, 400 m till längdspår och 250 m till matbutik och restaurang med asiatiskt och pizza. Lugnt och naturskönt läge i änden på en mycket lugn väg med endast ett annat hus. På vintern finns stora snöhögar för barnen att gräva och leka i.

Vi hyr ut stora stugan, ett fristående, timrat hus med knutar. Huset är på 80 m² och består av en storstuga med matplats, tre sovrum, kök, hall och helkaklat badrum. Den är fräsch, rök- och husdjursfri och välutrustad. Stugan passar 1-2 familjer och det finns 8 bäddar fördelat på 1 sovrum med dubbelsäng, 1 sovrum med en våningsäng och 1 sovrum med två våningsängar

Vi hyr ut till familjer och vuxna sällskap (25+)

Beskrivning

Stugan ligger på Slogstigen 8, Tandådalen, Sälen, fristående stuga i 1-plan, 80 kvm, 3 sovrum, 8 bäddar. Kök, storstuga med högt i tak med braskamin och matplats. Övrigt finns bastu, snabbt WiFi (100 Mb/s) stor tv, ljudanläggning, tvättmaskin, torkskåp, skotork, strykjärn, motorvärmaruttag, barnsäng, barnstol.

Storstuga och matplats

6-sits hörnsoffa , stor TV, ljudanläggning. Matplatsen har plats för minst 8 personer och det finns en fårskinnklädd bänk att sträcka ut på.

Sovrum 1 – 2 bäddar

Dubbelsäng 180 cm med resårbottnar. 2 garderober.

Sovrum 2 – 2 bäddar

1 våningsäng 90×200 cm, 1 garderob.

Sovrum 3 – 4 bäddar

2 våningsängar. 1st 90×200 cm, 1 st 80x180cm.

Badrum

Helkaklat badrum med bastu, dusch, wc, torkskåp och tvättmaskin.

Kök

Välutrustat kök i fil med spis och varmluftsugn, kylskåp, liten frys, mikrovågsugn, kaffebryggare, brödrost och våffeljärn.

Comments are closed.